Omgeving en activiteiten

De omgeving van Borgo val di Taro is zeer
heuvelachtig met veel groen en met mooie
waterpartijen, zoals beekjes en watervallen..

Wat is er zoal te doen?

Groppo

Een bekende zwemplaats voor de ‘locals’ hier vind je in de zomer de Italiaanse ‘famiglia’ die met elkaar genieten van het mooie weer, bbq en een potje volleybal. En voor de durfals onder ons een leuke duik vanaf de rotsen.

Ghirardi

In het gebied vlakbij is een WNF nationaal park waar je naar hartelust wat kilometertjes kunt wandelen. De paden paars, blauw, geel en rood zijn goed begaanbaar en hier en daar is het wat klimmen en klauteren. Goed te doen voor de gemiddelde wandelaar.

MTB – Wielrennen

De vallei herbergt een paar leuke ’trails’ van gemiddeld tot zwaar. De geoefende fietser kan hier zo wat kilometertjes maken. Bergop en bergaf kom je in mooie plaatsjes en zie je fantastische uitzichten.

Markten en sfeer

Er gebeurd altijd wel iets in deze vallei. Autorally, oldtimer tours, Funghi markt, Sagra delle Castagne, Carnaval, teveel om op te noemen. Kijk voor de data in de agenda.

Koken met elkaar

In onze ‘garage’ hebben wij een keuken gemaakt die uitstekend geschikt is om met elkaar te koken. Wij zijn amateur koks, maar vinden het heel leuk om samen met gasten een leuke maaltijd te bereiden. Dus wil je meer weten…

Kijkje achter de schermen…

Een kijkje achter de schermen bij de bedrijven die zulke mooie producten maken, zoals de beroemde Parmezaanse kaas. Zelf hebben we dit al meerdere keren mogen doen en het blijft iedere keer heel bijzonder hoe de medewerkers met zoveel passie een mooi product maken.

Wil je ook elke dag verse eitjes van deze dames?
Boek dan nu jouw verblijf!

Het appartement is beschikbaar vanaf april t/m oktober.

Nu boeken…