Omgeving en activiteiten

De omgeving van Borgo val di Taro is zeer heuvelachtig met veel groen en met mooie waterpartijen, zoals beekjes en watervallen..
zwemmen

Zwemmen

Een bekende zwemplaats voor de ‘locals’ hier vind je in de zomer de Italiaanse ‘famiglia’ die met elkaar genieten van het mooie weer, bbq en een potje volleybal. En voor de durfals onder ons een leuke duik vanaf de rotsen.

Wandelen

In het gebied vlakbij is een WNF nationaal park waar je naar hartelust wat kilometertjes kunt wandelen. De paden paars, blauw, geel en rood zijn goed begaanbaar en hier en daar is het wat klimmen en klauteren. Goed te doen voor de gemiddelde wandelaar.

MTB - Wielrennen

De vallei herbergt een paar leuke ’trails’ van gemiddeld tot zwaar. De geoefende fietser kan hier zo wat kilometertjes maken. Bergop en bergaf kom je in mooie plaatsjes en zie je fantastische uitzichten.
evenementen

Markten en activiteiten

Er gebeurd altijd wel iets in deze vallei. Autorally, oldtimer tours, Funghi markt, Sagra delle Castagne, Carnaval, teveel om op te noemen.

Niets uit de inhoud van deze site mag, zonder toestemming van de houder, gebruikt worden voor andere doeleinden. © 2024 casavaltaro.com

Translate »